Niet lekker in je vel?

Misschien heb je al een tijdje het gevoel dat het niet zo lekker gaat. Je voelt je down, hebt geen zin om iets te ondernemen en school boeit je ook niet echt. En je ouders zijn alleen maar lastig.

Of je zit met vragen waar je zelf niet uitkomt: Waarom begrijpt niemand mij? Waarom gaat het niet goed op school? Of: Waarom heb ik zo weinig vrienden?

Wij helpen je graag
Waar je ook mee zit, wij kunnen je helpen. Door te praten. Door vragen te stellen die je zelf nog niet hebt bedacht. Door je te laten zien dat jij heel veel kunt. Dat kan individueel of met andere jongeren.

Eén op één
Een gesprek met iemand die echt naar je wil luisteren kan goed zijn. Dan zet je samen de zaken eens op een rijtje. Eén keer per week (of per twee weken) kun je je hart luchten en op zoek gaan naar dingen die je zou willen veranderen. Zodat je weer beter in je vel komt te zitten.

Met andere jongeren
Ga je niet graag naar school? Krijg je al buikpijn bij het idee aan dat proefwerk volgende week? Of vind je het moeilijk om vrienden te maken? Leer dan in 4 groepsbijeenkomsten hoe je beter om kunt gaan met druk en met competitie. Hoe je makkelijker omgaat met leeftijdsgenoten. Kortom, hoe je meer zelfwaardering en zelfvertrouwen krijgt.

 

Wij zijn Magda van Wijgerden en Marguérite Kaptein.
Al meer dan 20 jaar zijn wij deskundig en ervaren in het begeleiden van jongeren en jongvolwassenen in hun ontwikkeling.

Bel of mail ons
Wil je meer weten over onze individuele en groepscoaching? Bel of mail ons gerust. We beantwoorden je vragen graag.